22 Ağustos 2014 Cuma

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na 25 Denetçi Yardımcısı Alınacak

aile ve sosyal politikalar bakanlığı logo
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 25 adet Denetçi Yardımcısı istihdam edecek. Bakanlığın Denetim Hizmetleri Başkanlığı'na Denetçi Yardımcısı kadrosuna atama yapılmak üzere yazılı ve sözlü sınav yapılacaktır. Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Sosyal Hizmetler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Psikoloji, Sosyoloji ve Bilgisayar Mühendisliği alanlarında en az dört yıl lisans eğitimi veren yüksek öğretim kurumlarından mezun kişiler bu sınava katılabilirler. Ayrıca adayların 35 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. 
Öğrenim dalları itibariyle alınacak Aile ve Sosyal Politikalar Denetçi Yardımcısı sayıları, sınava katılabilecek aday sayısı, gruplara uygulanacak KPSS puan türleri ile asgari puan bilgileri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir:
Öğrenim DurumuKadro SayısıYazılı Sınava Katılacak Aday SayısıPuan TürüPuanı
1. GrupHukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi15300KPSS P10970
2. GrupSosyal Hizmetler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Psikoloji ve Sosyoloji8160KPSS P370
3. GrupBilgisayar Mühendisliği2  40KPSS P470

Giriş sınavına katılmak isteyen adaylar, koşulları taşımaları şartıyla; 18/08/2014-29/08/2014 tarihleri arasında www.aile.gov.tr internet adresinden ulaşabilecekleri başvuru formunu elektronik ortamda dolduracaklardır. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar 05 Eylül 2014 tarihinde Bakanlık internet sayfasında duyurulacaktır.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder